Mä jo pitkään olin kaivannu omaa työtilaa. Kyllästyin tekemään käsitöitä joko keittiössä tai olohuoneessa ja se ainainen tavaroiden siivoaminen pois.Mulla ne tosin jäi pitkäksikin aikaa lojumaan pöydälle...yritä siinä sitten syödä jotain keittiön pöydälläkin.
Jostain se idea sitten tuli. Muuttojen aikana on kertyny melkonen määrä noita banaani laatikoita ja niitä pikku hiljaa kun tyhjentelin kertyi tyhjiä laatikoita. Miettisin onnistuisko tehdä banaani laatikoista työpöytä itselleni....laatikot kun oli aika vankkaa tekoa. ja onnistuihan se=) eli tässä pöydässä käytetty vain 6 kpl laatikoita, 1 mäntyliimalevy ja lahjapaperia jolla päällystin koko systeemin. Laatikoiden päät leikkasin auki jotta laatikot olisi samalla säilytystilana.
Tässä kuvassa vielä kesken, aloitin ensin toisella paperilla mutta löysinkin tuon sinisen joten nyt pöytä on päällystetty kauttaaltaan samalla paperilla ja on kestävä taso.Kun totesin että tämä on todella toimiva systeemi ja budetille erittäin edullinen vaihtoehto, tein myös keittiöön lipaston samalla systeemillä.  Tässä on käytetty 4 laatikkoa, mäntyliimalevy jonka sahasin sopivaksi. Päällystetty tapetilla. Tämä on enään vetimiä vaille valmis=)