Eilen illalla se sitten tuli ja sydämeni heitti kuperkeikkaa. aivan ihana tunne kun näki mitenkä isot lumihiutaleet hiljalleen leijaili maahan. Tänä aamuna sitten näki selvemmin päivänvalossa sen ihanan valkeuden joka ympäröi kaikkialla. Se on sitten syksy muuttunut talveksi ja kai joulun odotukseksi. Äkkiä se aika menee kun ajattelee että marraskuu ihan ovella jo ja jouluun ei enään pitkä matka. 

Jokin aika sitten aloin olla melkoisen täynnä jo villasukkia vaikka niitä kivaa tehdäkkin. Äkkiseltään laskettuna olen sitten jo ainakin 10 sukat neulonu. Yhdet on vielä puikoilla. Mutta hyvissä ajoin sen aloitinkin sillä lupasinhan tehdä suvulle sukat lahjaksi =)
Onneks meillä aika pieni tämä suku kuitenkin ettei joudu itteensä ihan henkihieveriin laittamaan, vaikka mukavaa puuhaa onkin niin välillä kiva tuulettaa pää tekemällä jotain muutakin, ilmankos mulla niitä projekteja onkin ympäriinsä.


Mutta tässä olis mun seuraava huolen aiheeni, alotin nämät sukat tekemään vähän kuin tylsyyttäni mutta kun käsillä piti jotain silti tehdä. Sukkia niistä ei alunperinkään pitäny tulla. Tuon varsi osan neuloin tasona aina oikeaa ja matkan varrella mietin mitä siitä voisi tulla, monta vaihtoehtoa oli mutta miksiköhän sukat vie aina voiton =)
Olen nyt siis kantapäässä asti ja haluisin jatkaa neulomista niin että jalkapohja olisi tuota samaa neulosta kuin kantapääkin ja pääliosa sitä pelkkää roosaa. Ongelma lanka sehän jää aina väärään suuntaan kun pitäisi pohjaa neuloa, pitääkö se lanka joka kerta sitten vain katkasta ja alottaa pohjan kohdalla uudestaan vai olisko jollain viisaammalla jokin parempi idea tuohon ?