Tänä yönä ei varmaankaan nukuta vaikka kai sitä pitäisi kun huomenna edessä 250 km vanhinta poikaa katsomaan Rauman sairaalaan.
Juttelin pojan kanssa jo aamulla ja hän valitti että vaikeaa hengittää ja sattuu, käsin mennä lääkäriin. No tk lääkäri oli sanonut vain että ota buranaa ja lepää tyyliin. Poika oli kuuliaisesti totellut, mutta hetken kuluttua oli jo makaamassa sairaalan pedillä putki kyljestä keuhkoihin työnnettynä kun oli ilmarinta.
Mä olen niin kiukkunen kun vain voi ihminen olla, miksi ei oltu tutkittu asiaa kun poika kerran oli käynyt päivystyksessä ???
Kuinka mon ihminen ehtii kuolemaan näillä tk neuvoilla tai täytyy kuolla että alkaa päivystyksessäkin ottamaan ihmiset tosissaan eikä kohdella kuin jossain liukuhihnalla.
Ikävää nyt asua näin kaukana pojasta kun tänä iltana ei voi enään mitään tehdä kun vain murehtia kotona ja taatusti ei saa unen päästä kiinni ja kuitenkin pitäisi olla aamulla skarppina jaksamaan ajaa tuo pitkä matka.
Onneksi voi rauhottua sen suhteen että poika kuitenkin pääsi lopuksi hoitoon ja ajoissa ja toivottavasti hyvissä käsissä.