Huomenta vaan kaikille, täällä jo puoli viidestä asti hereillä innoissaan kuin aattona pikku lapsi. Tänään on joulukadun avajaiset meillä ja se antaa luvan itselleen laitella noita joulu valojakin. Ihanaa, sillä muuten niin pimeää aikaa nyt että kaipaa lisä valoa ja muutenkin kun tulossa JOULU. Vaikka kotona en joulua vietäkkään haluan silti koristella, ja tullaanhan takas jo viimeistään tapaninpäivänä ellei jo joulupäivänä. Miettisin että kinkkua en osta vasta kun joulun jälkeen saa sen edullisemminkin, kinkkua pitää olla mä rakastan kinkkua heart

Mä jotenkin levoton, olen välillä kutonu pojan sukkaa, sitten välillä pari kierrosta toista sukkaa ja siinä välissä vähän joulukortteja ja tonttuja. Ilmankos ei tule mitään valmista kun kaikki kesken, tunne että aika ei riitä, mutta mihinkäs tässä nyt kiire on. Tainnu vaan joulu sekottaa mun pääni. Joulun otan tänä vuonna jotenkin erilailla kuin koskaan ennen, en tiedä miksi. Onko niin väliäkään kun vain on tää ihana tunne smiley

Eilen jo hain laatikon jossa kaikki joulu jutut ja niitä valoja asentelin. Aloin miettimään että miten suurin osa ehkä ihmisistä ostaa joka vuosi uusia, toki varmasti jokaisella ehkä se jokin rakas joulu koriste joka on joka vuosi. Jostain syystä itselleni se on tämä kuvassa oleva rekeä vetävät porot. Pojat sai sen isovanhemmiltaan vuosia vuosia sitten ja on ainakin 10v vanha mutta toimii vieläkin. 



Reestä tosin muutama valo mennyt mutta ei se tahtia haittaa, pitäisi miettiä pystyiskö sitä jotenkin korjaamaan. Tämä on toistaiseksi eteisen seinällä mutta kun saan tänään jatkojohdon ostettua se menee toisen pojan huoneen ikkunaan.

Tänään varmasti teen muutaman tontun ja joulukortit pitäisi saada loppuun tehtyä niin ei tarvi niitä enään stressata vaikka ei niiden lähettämisessä onneksi ole kovin kiire.
Ihanaa päivää kaikille !