Mutta nyt niitä tarvitaankin kun pakkaset paukkuu. Tänään mulla alkoi kuntoutus, kyllä oli ankee herääminen aamulla aikasin kun tottunu että poikien herätyksen jälkeen saa mennä vaikka nukkumaan takasin jos haluaa. Mutta täytyy sanoa näin jälkeen päin että oli kyllä todella ihanaa ja antoisaa mennä kuitenkin sinne.
Ei aamu ihan ilman kommelluksia sujunut, eipä tietenkään. Ensinnäkin nukuin vähän pommiin, ehtisin kuitenkin huitasta kahvit naamariin ja menoksi. No onneksi auto käynnistys pakkasista huolimatta, mutta mutta, ehtisin ajamaan vain hetken pihasta pois kun huomasin että auton ohjaus ei ole ihan kunnossa. Tiesin heti että renkaissa vika sillä sitä ollu koko syksyn että renkaissa ei pysy ilmat. Siinä mä sitten pienessä paniikissa huristelin kahtakymppiä huoltikselle ilmaamaan renkaat ja sitten kohti Seinäjokea. Ihme kyllä en myöhästyny yhtään enkä edes ajanu ylinopeutta =)
Kiitos tästä kuuluu ihan omalle tyhmälle, tavalle jolle kaikki nauraa kun lähden aina niin aikasin liikkeelle, mutta mä olen sitä mieltä että pitää varata aikaa kun ei tiedä mitä mutkia tulee vastaan kuten tänä aamuna. 

Ilo uutinen siitäkin vielä että poika pääsi eilen tosiaan letkuista pois ja tänään hänet kotiutettiin. Käskinkin nyt sitten ottaa iisisti ja antaa parannella itseään, harmittaa vain kun ei voi itse olla auttamassa siellä, tosin mihin hän äiteetä tarvii kun on perushoitaja tyttöystävä niin eiköhän se miniä kokelas pidä pojasta hyvää huolta =)

No niin ja vihdoin päästiin näihin sukkiin, varren mä virkkasin, siihen en tosin ole aivan tyytyväinen mutta en sitten viitsinyt keskeyttää tekemistäkään, sama se on sukka kun sukka kunhan jalkoja lämmittää. Ja keksin laittaa nuo napit tuohon piristykseksi =)Tuosta samaisesta roosasta langasta....jota ihmettelen että miten sitä aina vain riittää....no syy on varmaankin se kun alotan jäännöserästä aina uuden tekemisen ja kun se ei riitä niin täytyy ostaa uusi ja taas jää jäännös erä, kuten näistä sukista ja aloin siis virkkaamaan pitsi kauluria ja arvata saattaa miten käy...lanka ei varmaankaan riitä joten ei muuta kun ostetaan taas roosaa lankaa lisää ja sitä kai taas jää....