No niinpä, alkaa kai se koru innostus nostamaan päätään pitkän tauon jälkeen, johtuiskohan myöskin siitä että ollaan JO tammikuussa kohtahan on kesä taas ja silloinhan niitä koruja tarvitaan. Tosin en oikein innostunut tavalliseen tapaan tekemään mitä normisti, sillä jotenkin mulla jääny noi langat käsiin enkä tunnu pääsevän niistä eroon/ tai sitten en haluakkaan. Ja nämä pallot ja kukkaset vielä niin kummittelee mielessäni että niistä piti sitten tietysti kyhätä joku kiva jutska vielä. Siitä syntyikin tällainen kaulakoru. Yksin kertainen, mutta jotenkin ihan jees tai sitten saa vain luvan kelvata. 
Aloitin heti perään virkaamalla myöskin toisen korun teon, valkoisen panta mallisen joka sinänsä valmis, mutta siihen meinaan vielä pujotella pieniä lasihelmiä joten kuvaa tulee kun valmistuupi. Se voi kyllä hetken kestää sillä nyt tuntuu noita idoita taas tuppaavan ja alotin kanssa tekemään yhtä uutta kokeilua.....virkkaamalla puuvillalangasta, saa nähdä miten onnistuu, kovin olen ainakin innoissani, mutta se on sen verran pidempi projekti että saattaapi siinä välissä vielä valmistua jotain muuta.



Viime yö meni valvoessa ja murehtiessa taas, tosin sitä voi sitten ottaa päikkärit jos siltä tuntuu, paljon on muutoksia tulossa ja onneksi on käsityöt olemassa se on oivaa lääkettä ja pään tyhjennys keino =)