Tuossa eilen sitten innostuin niin paljon kun oppisin tuon villasukan kantapään teon, etää päätin koko perheelle tehdä omat sukkaset. Ei muuta kun suuntasin lanka kaupoille ja mikä ilon tunne kun nyt sai valita sitä 7 veljestä lankaa, mitä en ole ennen raaskinu ostaa kun ei ole villasukan taito ollu hyppysissä. Ensinmäisenä saa pojat omansa sitten teen itselleni ja sellaiset ihanan karkki raidalliset haluan =)
Pojat suosii tummia värejä, ilmankos, eilen sitten aloitin tuon nuorimmaisen sukan tekemistä ja illalla se oli jo sovitus valmis ja eka sukka kokonaisuudessaan valmis. Totesin vain että miksi aikuisen villasukan pitää olla niin ruman näkönen??? Se näyttää ihan jumbolta ja meinasinkin jo purkaa kun ajattelin että siitä tuli liian iso, mutta kun poika sitä kokeili se on juuri passeli. 
Illalla sitten maltoin lopettaa kun sain ekan sukan valmiiksi ja valmistautusin nukkumaan, mutta sängyssä kierimiseksi se vain menikin, kun en vielä kahdenkaan aikaan yöllä ollu saanu unen päästä kiinni aloitin sitten toisen villasukan tekemistä, pitäähän se aika jotenkin hyödyntää.
Niin ja se yöllien valvominen nyt sitten tietysti kostautus, täällä vasta aamu kahvilla ja kello yli puolen päivän. Mutta ei kai pitäisi ottaa siitä niin suurta stressiä, onhan tässä päivää jäljellä vielä ja tunnetusti minähän olen tosi tehokas =)