KYLLÄ, jostain ihmeestä tuo into on nyt tullu minuun niin ihan lähtemättömästi. Miettisin jo että josko sitä voisi pitää kunnolla ajoissa nuo pikkujoulutkin niin pääsis napostelemaan niitä niin iki ihania peruna- ja porkkanalaatikkoo sekä tottakai kinkkua.
Tänään kaupassa käydessäni ostin uuden pöytä kynttelikön kun viime vuoden hajos ja tuolla keittiössä se loistaa, heh taitaa naapurit kattoo että tuo on ihan sekasin. Ale laatikosta löysin kullan värisiä isohkoja sydämiä tarjouksella ja ostin kolme nippua kun sain idiksen sommitella tuonne olkkarin ikkunaan jotain kivaa niistä jouluksi. Jatkojohtojakin ostin kun oli tarjouksessa, ihan varoiksi että saa kaikki jouluvalot loistamaan, kun viime vuonna olin vähän hidas sen suhteen ja kaikki jatkojohdot oli jo menny.

Joulu joulu joulu.....voisin jatkaa loputtomiin, olen jopa listannut mitä ystävilleni lahjaksi, keränyt jo hyvissä ajoin lasipurnukoita joihin sitten.....eipäs paljastetakkaan vielä jos joku tuttu vaikka lukis =)

En muista koska viimeksi olisin näin innoissani ollut joulusta, en varmaan koskaan, eikä nytkään mitään erityistä syytä kai ole mutta ihan into piukassa. Se tekee hyvää sydämelle ja sielulle =)