Mä olen näköjään ollu melkosen ahkera tässä muutamana päivänä. Lomittain tehnyt muutamaa asiaa ja tosi tyytyväinen paitsi lapasiin. Niistä kun tuli vähän eriparit, mun aivot kun on näköjään ohjelmoitu vain tekemään villasukkia ja vaikka kuinka ajattelee että nyt tehdään lapaset niin eka lapasen kanssa kävi noin ohrasesti että tein ne sukkien silmukkamäärällä....eli tuli vähän jumbo kokoa kun en jaksanu alkaa purkaan ja alottaan alusta. Toisesta tulikin sitten ihan normi koko. Nämät saisit nimekseen kaunotar ja sen hirviö lapaset, kelpaa ne kyllä lenkki kaveriksi ainakin. Tein ne tuplalangalla eli pitäisi pitää kylmän loitolla.



Sitten ihastuin näihin pesulappuihin vai mitä nimeä ne kantaa, Näät on niin helppo ja ihanaa tehdä, värejäkin multa löytys sattumalta kuinka ollakkaan kun penkos taas tuota lanka varastoa. Langat on 100% puuvillaa ja itelleni otin jo muutamat käyttöön pesurätiksi ja pesulapuksi, toimii näissä molemmissa todella hyvin.



Sekä pitkästä aikaa innostusin tekemään korviksia, korja ylipäätään en ole jotenkin jaksanu tehdä vähään aikaan. Nämätkin syntyi erään tilauksen kautta kun sain tilauksen noppakorviksiin ja kun huomasin että noita noppia oli jäljellä muutamat niin päätin pyöräyttää niistä korvikset, koukut hopeiset ja niissä leimat.


Oikein hyvää viikonloppua kaikille, itsestäni tuntuu että taisin innostua koruista josko viikonloppuna syntyisi jotain uutta ja kivaa smiley